Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...

Suoramarkkinointirekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä
Valio Oy

Yhteyshenkilö
Tomas Saarnisto

Rekisterin nimi ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Suoramarkkinointirekisterin tarkoituksena on käsitellä rekisterissä olevia tietoja Valio Oy:n ja huolellisesti valittujen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointitoimenpiteitä, kohdennetun palvelun ja markkinointitoimenpiteiden sekä markkinatutkimuksen tarjoamista ja toteuttamista varten.

Tietolähteet

Henkilö itse antaa tiedot osallistumalla Valio Oy:n erilaisiin markkinointiluonteisiin kilpailuihin tai arvontoihin, markkinointikampanjoihin, tutkimuksiin sekä kyselyihin tai muulla tavoin ottaa yhteyttä Valioon.

Kuvaus rekisterin tietosisällöstä

Suoramarkkinointirekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi, osoite, postinumero ja –toimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tieto siitä milloin ja missä yhteydessä henkilö on antanut suostumuksen näihin tarkoituksiin.

Tietojen luovutukset sekä tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Valion lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.

Tarkastusoikeus, tiedon korjaaminen ja kielto-oikeuden käyttäminen

Jokaisella on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut itseään koskevat tiedot.

Jokaisella on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista.

Jokaisella on oikeus kieltää henkilörekisterissä olevan tiedon käyttäminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Kaikissa tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä: tietosuoja(at)valio.fi

 

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi