Aamiaiskulho

Aamiaiskulho
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Aamiaiskulho

Aamiaiskulho

Aamupalakulhossa maistuu maukas tomaatti-papukastike ja keskeltä vielä valuva kananmuna. Tarjoa kulhon kanssa tuoretta leipää, jota voi dipata kuumaan kastikkeeseen.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
2 tlk (à 400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

tai 1 tlkpintopapuja, säilyke
250 g
kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria myllystä
4
kananmunaa
100 g
hienonnettuja yrttejä pakasteena

Ohje

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  2. Kuullota hienonnetut sipulit pannulla voissa. Lisää pannulle pavut kastikkeineen ja puolitetut tomaatit. Anna kiehua hetki. Mausta.
  3. Jaa tomaatti-papupaistos neljään uuninkestävään kulhoon. Riko keskelle kananmuna. Raasta pinnalle juustoa.
  4. Paista uunin keski-/yläosassa 5 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä ja kananmuna hiukan kypsynyt.
  5. Ripottele pinnalle yrttiä.
  6. Nauti aamupalana tuoreen leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›