Aamiaiskulho

Aamiaiskulho

25 min
keskitaso
115 kcal / 100g
1
0

Aamupalakulhossa maistuu maukas tomaatti-papukastike ja keskeltä vielä valuva kananmuna. Tarjoa kulhon kanssa tuoretta leipää, jota voi dipata kuumaan kastikkeeseen.

Ainekset

4 annosta
1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
2 tlk (à 400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
250 g
kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria myllystä
4
kananmunaa
100 g
hienonnettuja yrttejä pakasteena

Ohje

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  2. Kuullota hienonnetut sipulit pannulla voissa. Lisää pannulle pavut kastikkeineen ja puolitetut tomaatit. Anna kiehua hetki. Mausta.
  3. Jaa tomaatti-papupaistos neljään uuninkestävään kulhoon. Riko keskelle kananmuna. Raasta pinnalle juustoa.
  4. Paista uunin keski-/yläosassa 5 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä ja kananmuna hiukan kypsynyt.
  5. Ripottele pinnalle yrttiä.
  6. Nauti aamupalana tuoreen leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
89 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)