Aamiaiskulho

Aamiaiskulho
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Aamiaiskulho

Aamiaiskulho

Aamupalakulhossa maistuu maukas tomaatti-papukastike ja keskeltä vielä valuva kananmuna. Tarjoa kulhon kanssa tuoretta leipää, jota voi dipata kuumaan kastikkeeseen.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1 rkl
2 tlk (à 400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

tai 1 tlkpintopapuja, säilyke
250 g
kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria myllystä
4
kananmunaa
100 g
hienonnettuja yrttejä pakasteena

Ohje

  1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  2. Kuullota hienonnetut sipulit pannulla voissa. Lisää pannulle pavut kastikkeineen ja puolitetut tomaatit. Anna kiehua hetki. Mausta.
  3. Jaa tomaatti-papupaistos neljään uuninkestävään kulhoon. Riko keskelle kananmuna. Raasta pinnalle juustoa.
  4. Paista uunin keski-/yläosassa 5 min, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä ja kananmuna hiukan kypsynyt.
  5. Ripottele pinnalle yrttiä.
  6. Nauti aamupalana tuoreen leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.