Aamiaisquesadillat

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Aamiaisquesadillat

Aamiaisquesadillat

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Aamiaisquesadillat

Pumpkin Jam http://pumpkin-jam.blogspot.fi

4 Henkilölle
45 min
00 arvostelua

Ainekset4 n. 4 annosta

4 kpl
pientä maissitortillaa
100 g
herkkusieniä
öljyä paistamiseen
½ tl
soijakastiketta
3 kpl
kananmunaa
suolaa ja mustapippuria
¼ kpl
vihreää paprikaa
1 kpl
punainen chili
8 kpl
Valio Kippari® siivuja

Ohje

  1. Putsaa ja viipaloi sienet. Paista sienet öljyssä ruskeiksi ja mausta soijakastiketilkalla. Siirrä sienet syrjään odottamaan. Riko kananmunien rakenne kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada munat pannulle ja paista miedolla lämmöllä koko ajan lastalla sekoittaen kunnes rakenne on kokkelimainen. Siirrä munakokkeli syrjään odottamaan. Poista paprikasta ja chilistä siemenet ja hienonna pieniksi kuutioiksi. Laita kunkin maissitortillan päälle 2 viipaletta Valio Kippari-juustoa. Lisää sienet, munakokkeli, paprika ja chili siten, että täytettä on vain tortillaletun toisella laidalla, puolikuun muodossa. Taita lopuksi toinen puoli päälle. Paista quesadillat öljytilkassa molemmilta puolin. Jos tortilla meinaa aueta, paina quesadillaa kevyesti paistinlastalla kunnes juusto on sulanut.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.