Ahvenanmaan pannukakku maitojauheesta

Ahvenanmaan pannukakku maitojauheesta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ahvenanmaan pannukakku maitojauheesta

Ahvenanmaan pannukakku maitojauheesta

Ahvenanmaan pannukakku on herkullinen jälkiruoka tai välipala. Tarjoa sen kanssa kevyesti vatkattua kermaa ja hilloa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jäähdytys
20 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
4 dl
vettä
½ dl
mannasuurimoita
1 dl
1 dl
vettä
2
kananmunaa
2 rkl
sokeria
½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa
½ tl
kardemummaa

Vuokaan

1 rkl

Tarjoiluun

( sokeria tai vaniljasokeria )
hilloa

Ohje

  1. Kiehauta 4 dl vettä ja vispilöi joukkoon mannasuurimot. Keitä 5 minuuttia.
  2. Sekoita maitojauhe desilitraan vettä ja lisää vellin joukkoon. Anna jäähtyä.
  3. Sekoita muut ainekset joukkoon.
  4. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa 50 - 60 minuuttia.
  5. Tarjoa lämpimänä kermavaahdon ja hillon kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.