Äitienpäivän suklaatoscapalat

Äitienpäivän suklaatoscapalat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Äitienpäivän suklaatoscapalat

Äitienpäivän suklaatoscapalat

Yllätä äiti tai muut läheiset itseleivotuilla suklaatoscapaloilla. Pohjaa maustaa ja mehevöittää appelsiinimarmeladi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
20 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 annosta

20 annosta

Pohja

4
kananmunaa
2 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
½ dl
sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 rkl
leivinjauhetta
1 ½ dl
appelsiinimarmeladia
1 dl
150 g

Kuorrutus

200 g
taloussuklaata
100 g
mantelilastuja
1 dl
sokeria
½ rkl
vehnäjauhoja
1 dl

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää vaahtoon vuorotellen ja varovasti sekoittaen kuiva-aineseosta, marmeladia, kermaa ja voisulaa.
  2. Levitä taikina leivinpaperille uunipannulle. Paista 200 asteessa 15 min
  3. Valmista kuorrutus. Paloittele suklaa ja pane kattilaan muiden ainesten kanssa. Kuumenna sekoittaen ja anna kiehahtaa.
  4. Ota paistunut pohja uunista ja nosta lämpötila 225 asteeseen. Levitä kuorrutus pohjalle ja jatka paistamista n. 5 min.
  5. Leikkaa jäähtyneenä paloiksi. Tarjoa kermavaahdon kanssa.
Vinkki

Vinkki

Mausta kermavaahto halutessasi esim. kaakaoliköörillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
381 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›