Akseli Herlevin Brittiburgeri

Reseptiyhteistyö: burgerikeisari Akseli Herlevi

Akseli Herlevin Brittiburgeri

Akseli Herlevin Brittiburgeri

Reseptiyhteistyö burgerikeisari Akseli Herlevi

Akseli Herlevin Brittiburgeri

TV-sarjassa burgerikeisari Akseli Herlevi lähtee löytömatkalle halki Euroopan etsien täydellisen burgerin reseptiä. Vanha iloinen Englanti inspiroi burgeriin makua pekonista ja cheddarista.

4 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset4 Henkilölle

4 kpl
Vaasan The BRGR -sämpylöitä
4 kpl
Tamminen Naughty naudan BRGRpihviä
8 kpl
Valio Naughty BRGR Cheddar juustoviipaletta
2 dl
Naughty Base Aioli-kastiketta
1 rkl
Dijon sinappia
2 dl
1 kappaletta
Keltasipuli, kuorittuna ja viipaloituna
1 rkl
Tabascoa
2 kappaletta
Suolakurkkuja, viipaloituna
4 tl
Naughty BRGR suola maustesekoitusta

Ohje

  1. Sekoita kulhossa Base Aioli ja sinappi keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan 15 minuutiksi.
  2. Purista käsillä burgeripihveistä lihapullia niin, että yhdestä pihvistä tulee kaksi pullaa. Mausta pihvit kauttaaltaan burgerisuolalla ja smashaa pihvit kuumalle valurauta tai hiiliteräspannulle joko isolla paistinlastalla painamalla tai käytä apuna jotakin painavaa välinettä. Smashin tarkoituksena on maksimoida paistopinta ja sen maku.
  3. Kun olet kääntänyt pihvit, laita niiden päälle juustoviipaleet sulamaan.
  4. Nosta pihvit pois pannulta ja laita perään kuumalle pannulle sipuliviipaleet ja mausta ne tabascolla. Nosta sipulit pois pannulta, kun tabascon neste on haihtunut.
  5. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa 180c asteessa 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat kevyesti paahtuneet.
  6. Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti!
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.