Akseli Herlevin Cheese Dip Burger

Reseptiyhteistyö: akseliherlevi

Akseli Herlevin Cheese Dip Burger

Reseptiyhteistyö: akseliherlevi

Tässä burgerissa juusto ei tulekaan hampurilaisen väliin, vaan lisätään dippaamalla hampurilainen savupekonin makuiseen juustokastikkeeseen. Uskomatonta makua joka haukkauksella!

15 min

Ainekset4 n. 4 annosta

4 dl
4 kpl
Tamminen Naughty BRGR pihviä
4 tl
Naughty BRGR suolaa
4 kpl
Vaasan The BRGR sämpylää
4 rkl
ketsuppia
4 rkl
French’s sinappia
16 kpl
viipaletta suolakurkkua
4 kpl
viipaletta raakaa sipulia (ohut)
4 kpl
viipaletta pihvitomaattia
4 kpl
lehteä jäävuorisalaattia

Ohje

  1. Lämmitä Koskenlaskija Ruoka & Dippi savupekoni kattilassa varovasti miedolla lämmöllä.
  2. Mausta pihvit burgerisuolalla ja grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli.
  3. Paahda sämpylöitä grillissä tai uunissa 3 minuuttia ja nosta pois.
  4. Levitä ketsuppi ja sinappi tasaisesti paahdettujen sämpylöiden leikkauspinnoille ja kokoa burgeri reseptin aineksista.
  5. Laita lämmitetty Koskenlaskija Ruoka & Dippi savupekoni 4 kulhoon ja dippaa burgeri kastikkeeseen ja nauti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›