Reseptiyhteistyö burgerikeisari Akseli Herlevi
Vegehampurilaisenkaan ei kuulu olla kevyt, vaan tarjota runsaita makuja. Marinointi on herkullisen portobelloburgerin salaisuus. Tavoitteena on hapon ja rasvan balanssi, jota korostavat vielä burgerin väliin lisättävä voissa paistettu pinaatti ja juusto. Runsas makuelämys syntyy käyttämällä kahta kastiketta.
2 dl | Naughty Base Aiolia |
1 dl | Naughty Brgr Chutneytä |
100 g | tuoretta pinaattia |
1 rkl | |
2 kpl | punasipulia |
½ dl | oliiviöljyä |
1 dl | tummaa balsamietikkaa |
½ dl | sokeria |
2 kpl | valkosipulikynttä, hienonnettuna |
1 rkl | tuoretta timjamia, hienonnettuna |
4 kpl | isoa portobellosientä |
8 kpl | Valio Naughty Burger Cheddar |
4 kpl | Vaasan The BRGR -sämpylöitä |
4 dl | rucolaa |
4 kpl | Pihvitomaattiviipaletta |
Maustamiseen | |
---|---|
suolaa | |
pippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.