Akseli Herlevin Skottiburgeri

Reseptiyhteistyö: burgerikeisari Akseli Herlevi

Akseli Herlevin Skottiburgeri

Reseptiyhteistyö: burgerikeisari Akseli Herlevi

Akseli Herlevin Skottiburgeri

Uudessa TV-sarjassa burgerikeisari Akseli Herlevi lähtee löytömatkalle halki Euroopan etsien täydellisen burgerin reseptiä. Edinburghissa burgeri saa makua tuorejuustosta, pekonista ja viskistä.

4 Henkilölle
30 min
0

Ainekset4

4 kpl
Vaasan The BRGR -sämpylöitä
4 kpl
Tamminen Naughty naudan BRGRpihviä
8 kpl
HK Naughty BRGR Burger-pekoniviipaletta
1 kpl
Iso pihvitomaatti, pestynä
2 kpl
Keltasipulia, kuorittuna ja suikaloituna
2 rkl
2 rkl
Soijaa
2 rkl
2 dl
Naughty American BBQ Mayoa
puolikas puntti tuoretta lehtipersiljaa
1 dl
Maldon sormisuolaa
½ dl
Viskiä
Maldon Suolaa
pippuria

Ohje

  1. Kuullota suikaloitu keltasipuli pannulla voissa pehmeäksi, lisää joukkoon soija ja keitä neste kasaan.
  2. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita hyvin. Mausta reilusti rouhitulla mustapippurilla.
  3. Laita viski ja sormisuola kattilaan ja keitä harvakseltaan sekoittaen keskilämmöllä 5 minuuttia tai kunnes kaikki neste on haihtunut ja suola on taas kuivaa ja kiteistä. Nosta maustettu suola jäähtymään huoneenlämpöön.
  4. Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi ja nosta syrjään.
  5. Leikkaa pihvitomaatista 4 tukevaa viipaletta ja paista ne nopeasti samalla pannulla missä paistoit pekonit. Mausta samalla tomaattiviipaleet kevyesti suolalla ja pippurilla ja nosta syrjään.
  6. Mausta burgeripihvit viskisuolalla kauttaaltaan ja paista kuumalla pannulla tai grillaa kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli.
  7. Paahda sämpylät pannulla tai uunissa 180c asteessa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat kevyesti paahtuneet.
  8. Kokoa burgeri reseptin aineksista ja nauti.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›