Amoksen lempipavut

Amoksen lempipavut
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Amoksen lempipavut

Amoksen lempipavut

Pavut ovat maukas kasvislisuke niin kalalle, kanalle kuin lihallekin. Papujen makua ei pidä peittää vaan korostaa herkullisen Oivariini rasvan ja yrtin siivittämänä. Paahteiset pinjansiemenet tekevät papulisukkeesta juhlavalle ateriallekin sopivaa tarjottavaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
200 g
vihreitä papuja
½ dl
pinjansiemeniä
50 g
1 - 2 rkl
tuoretta kynteliä tai persiljaa
sormisuolaa tai suolaa myllystä

Ohje

  1. Kypsennä pavut höyrykattilassa 5 min. Valmista kastike papujen kypsyessä.
  2. Rouhi pinjansiemenet veitsellä. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla kullanruskeiksi.
  3. Sulata joukkoon Oivariini.
  4. Pyöräytä pavut pannun kautta tarjoiluastiaan. Valuta kaikki kastike papujen päälle.
  5. Viimeistele hienonnetulla yrtillä ja suolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›