Anjovismunat

Anjovismunat

Anjovis ja keitetty muna sopivat täydellisesti yhteen. Niistä saat erinomaisen alkuruoan tai ruokalajin buffetpöytään.

Ainekset14 puolikasta

14 puolikasta
7
keitettyä kananmunaa

Anjovistäyte

1 prk (120 g)
1 prk (121/81 g)
anjovisfileitä
pala (50 g)
tuoretta kurkkua
½ rkl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippurirouhetta

Koristeluun

herneenversoja tai salaatinlehtiä
anjovisfileitä
kapriksia

Ohje

  1. Keitä munia 10 min ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.
  2. Kuori ja halkaise munat. Nostele puolikkaat vadille tai annoslautasille herneenversojen tai salaattisuikaleiden päälle.
  3. Vatkaa smetanaa kevyesti kulhossa, kunnes sen rakenne on kiinteää. Valuta anjovikset ja hienonna. Jätä muutama filee koristeluun. Kuori ja kuutioi kurkku pieneksi. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  4. Jaa täyte munanpuolikkaille. Nosta anjovissuikaleet ristikkäin täytteen päälle. Viimeistele muutamalla kapriksella.
  5. Tarjoa alkuruokana tai buffetpöydässä keitettyjen perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
194 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›