Anjovisvoi

Anjovisvoi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Anjovisvoi

Anjovisvoi on mukavan suolainen levite tuoreelle maalaisleivälle. Se käy myös perunoiden tai kalan kastikkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset400 g

400 g
100 g
250 g
1 rasia (100/65 g)
anjovisfileitä
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Vaahdota pehmeä rasva vaahdoksi ja lisää rahka joukkoon. Valuta anjovikset ja hienonna. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  2. Tarjoa uusien perunoiden kanssa tai leivän päällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›