Anna Perhon haukiburger

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Anna Perhon haukiburger

Anna Perhon haukiburger

Reseptiyhteistyö MasterChef

Anna Perhon haukiburger

Seitsemännessä jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa ruokavaraston raaka-aineista mieleisensä hampurilainen.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Haukipihvi

400 g haukimassaa
noin 3 dl kermaa
pippuria
suolaa
3 rkl voita

Sämpylä

2 kpl briossisämpylöitä

Pika-coleslaw

100 g kaalia
1 kpl porkkana
1 rkl sipulia
2 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl vettä
1 rkl sokeria
2 rkl majoneesia
suolaa

Limemajoneesi

2 dl majoneesia
1/2 kpl limenkuorta raastettuna
1 kpl limenmehua
ripaus sokeria

Ohje

  1. Valmista coleslaw. Kiehauta sokeri, etikka ja vesi nopeasti. Kaada liemi suikaloidun kaalin ja porkkanan päälle. Anna maustua 15 minuuttia. Valuta raasteet ylimääräisestä liemestä ja sekoita loppu raaka-aineiden kanssa. Mausta suolalla.
  2. Valmista majoneesi. Sekoita raaka-aineet keskenään ja laita jääkaappiin odottamaan.
  3. Valmista haukipihvi. Laita raaka-aineet cutteriin ja sekoita sen verran, että seos muuttuu tasaiseksi massaksi. Nostele massasta sopivan kokoisia pihvejä kuumalle pannulle ja paista voissa. Mausta vielä tarvittaessa suolalla.
  4. Kokoa annos. Koristele tillillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.