Anna Perhon omenalehikäisiä ja rommikermavaahtoa

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Anna Perhon omenalehikäisiä ja rommikermavaahtoa

Anna Perhon omenalehikäisiä ja rommikermavaahtoa

Reseptiyhteistyö MasterChef

Anna Perhon omenalehikäisiä ja rommikermavaahtoa

Kahdeksannessa jaksossa kilpailijoiden tehtävänä oli valmistaa ohjeiden mukaisesti voitaikina. Lisäksi kilpailijat valmistivat vapaavalintaiset täytteet suolaisiin ja makeisiin voitaikinaleivonnaisin.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Omenatäyte

4 kpl Happamia omenoita
2 rkl Sokeria
1 rkl Voita
3 rkl Rommia
1 tl Kanelia

Kermavaahto

2 dl Kermaa
2 rkl Rommia
Kanelia
Sokeria

Ohje

  1. Valmista omenatäyte. Kuori ja pilko omenat kuutioiksi. Laita omenat pannulle muiden raaka-aineiden paitsi rommin kanssa. Kun omenat ovat hieman pehmenneet, lisää pannulle rommi ja liekitä.
  2. Lado omenat voitaikinalevyn päälle ja taita reunat ylöspäin.
  3. Paista ohjeiden mukaisesti.
  4. Valmista kermavaahto. Vaahdota kerma vatkaimella. Mausta rommilla, kanelilla ja sokerilla.
  5. Kokoa annos.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.