Annikan vegaaninen pavlova

Reseptiyhteistyö: Annika Ollila

Annikan vegaaninen pavlova

Annikan vegaaninen pavlova

Reseptiyhteistyö Annika Ollila

Annikan vegaaninen pavlova

Iki-ihana kakkubravuuri pavlova, josta ei jää koskaan murustakaan syömättä - varsinkaan nyt, kun kikherneliemen sekä Valion uusien kasvipohjaisten Oddlygood-leivontatuotteiden ansiosta resepti on vegaaninen ja luontaisesti gluteenitonkin.

4 Henkilölle
3 h
11 arvostelu

Ainekset4 Henkilölle

1 kpl
kikhernetölkin liemi
1 ½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 tl
sitruunamehua

Täyte

1 prk
1 prk
Valio Oddlygood® Bake & Dessert raspberry & blueberry
Marjoja

Ohje

  1. Valuta kikherneiden liemi kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella muutaman minuutin ajan, kunnes liemi on hieman vaahtoutunut.
  2. Lisää mukaan sokeri parissa erässä, sitruunamehu sekä vaniljasokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kiiltävää ja jämäkkää.
  3. Levitä marenki leivinpaperille yhdeksi suureksi tai useaksi pienemmäksi ympyräksi (muista, että marenki leviää hieman uunissa!) ja paista 120 asteessa noin 2 tuntia.
  4. Täyte

  5. Vatkaa Oddlygood-vispi vaahdoksi, sekoita joukkoon purkillinen Bake & Dessertiä ja annostele täyte marengin päälle sen jäähdyttyä.
  6. Koristele lopuksi marjoilla ja nauti!
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.