Appelsiini-juustosalaatti

Appelsiini-juustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Appelsiini-juustosalaatti

Appelsiini-juustosalaatti

Raikas appelsiinin ja sipulin yhdistelmä on piristävä lisä ruokapöytään. Mieto juusto tasoittaa voimakkaita makuja. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3
appelsiinia
1 prk (180 g)
Valio Eila® salaattijuustokuutioita

tai 1 pktValio Eila® kotijuustoa
1 (70 g)
punasipuli
½ dl
kurpitsansiemeniä paahdettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi.
  2. Valuta juusto. Jos käytät kotijuustoa, viipaloi se.
  3. Kuori punasipuli, puolita ja viipaloi ohuelti.
  4. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla.
  5. Kokoa salaatti laakealle vadille.
Vinkki

Vinkki

* Jos haluat pehmentää sipulin makua, laita viipaleet hetkeksi öljytilkkaan tai pehmennä hetki mikroaaltouunissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›