Appelsiini-juustosalaatti

Appelsiini-juustosalaatti

Raikas appelsiinin ja sipulin yhdistelmä on piristävä lisä ruokapöytään. Mieto juusto tasoittaa voimakkaita makuja. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
3
appelsiinia
1 prk (180 g)
Valio Eila® salaattijuustokuutioita

tai 1 pktValio Eila® kotijuustoa
1 (70 g)
punasipuli
½ dl
kurpitsansiemeniä paahdettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi.
  2. Valuta juusto. Jos käytät kotijuustoa, viipaloi se.
  3. Kuori punasipuli, puolita ja viipaloi ohuelti.
  4. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla.
  5. Kokoa salaatti laakealle vadille.

Vinkki

* Jos haluat pehmentää sipulin makua, laita viipaleet hetkeksi öljytilkkaan tai pehmennä hetki mikroaaltouunissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›