Appelsiini-juustosalaatti

Appelsiini-juustosalaatti

20 min
helppo
130 kcal / 100g
0
0

Raikas appelsiinin ja sipulin yhdistelmä on piristävä lisä ruokapöytään. Mieto juusto tasoittaa voimakkaita makuja. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
3
appelsiinia
1 prk (180 g)
1 (70 g)
punasipuli
½ dl
kurpitsansiemeniä paahdettuna
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi.
  2. Valuta juusto. Jos käytät kotijuustoa, viipaloi se.
  3. Kuori punasipuli, puolita ja viipaloi ohuelti.
  4. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla.
  5. Kokoa salaatti laakealle vadille.

Vinkki

* Jos haluat pehmentää sipulin makua, laita viipaleet hetkeksi öljytilkkaan tai pehmennä hetki mikroaaltouunissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)