Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Appelsiini-mangomaljat

Appelsiininmakuisesta rahkasta, mangosta ja mansikoista kokoaa silmänräpäyksessä raikkaan ja herkullisen jälkiruoan.

Appelsiini-mangomaljat
Appelsiini-mangomaljat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 tlk (425/250 g) mangoa
  • 2-3 dl (100 g) mansikoita
  • 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa appelsiini
  • 2 rkl kookoshiutaleita ja/tai paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Valuta ja kuutioi mangot. Viipaloi mansikat. Laita aineksia kerroksittain laseihin. Ripota väleihin ja pinnalle kookoshiutaleita ja/tai paahdettuja mantelilastuja.
  2. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 15,8 g
Rasva 3,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search