Appelsiini-sipulisalaatti

Appelsiini-sipulisalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Appelsiini-sipulisalaatti

Appelsiini-sipulisalaatti

Virkistävä appelsiini-sipulisalaatti piristää aterialla. Koti- tai raejuusto tuo salaattiin täyteläisyyttä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
marinointi
1 h
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 (150 g)
punasipulia
1 dl
½ dl
vaaleaa balsamietikkaa
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tl
sokeria
2 (700 g)
appelsiinia
1 ruukku
jääsalaattia
1 prk (200 g)
Valio raejuustoa

tai 1 pktValio Eila® kotijuustoa
1 rkl
tuoretta minttua tai basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Leikkaa punasipuli mahdollisimman ohuiksi renkaiksi.
  2. Valmista marinadi omenatäysmehusta, balsamietikasta, suolasta, mustapippurista ja sokerista.
  3. Kaada marinadi sipulirenkaiden joukkoon. Anna marinoitua huoneenlämmössä n. tunnin ajan.
  4. Kuori ja leikkaa appelsiinit viipaleiksi tai paloiksi.
  5. Revi jääsalaatti laakean tarjoiluastian pohjalle.
  6. Lado seuraavaksi appelsiiniviipaleet ja marinoitu punasipuli.
  7. Lisää raejuusto tai kuutioitu kotijuusto.
  8. Koristele tuoreella mintulla tai basilikalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
43 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›