Appelsiini-suklaakääretorttu

Appelsiini-suklaakääretorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Appelsiini-suklaakääretorttu

Appelsiini-suklaakääretorttu

Appelsiinin ja suklaan makuyhdistelmä hivelee makuhermoja tässäkin kääretortussa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
tekeytyminen
2 h
Yhteensä
2 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta
4
kananmunaa
2 dl
sokeria
¾ dl
perunajauhoja
¾ dl
vehnäjauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 dl
250 g
1 ½ dl
appelsiinimarmeladia
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita varoen.
    Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita varoen.
  2. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 7 min.
  3. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon muut ainekset. Levitä täyte torttulevylle. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›