Appelsiini-suklaamousse

Appelsiini-suklaamousse

Kaikkien rakastama erinomaisen täyteläinen jälkiruoka appelsiinilla sävytettynä.

Ainekset6 annosta

6 annosta
150 g
taloussuklaata
2 dl
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa välillä sekoittaen.
  2. Sekoita 1/2 dl kermasta hyvin suklaasulaan. (Lämmitä tarvittaessa vielä hiukan mikrossa ja sekoita.) Vatkaa loput kermasta pehmeäksi, löysähköksi vaahdoksi.
  3. Sekoita haalea suklaaseos sähkövatkaimella tuorejuustoon. Lisää kermavaahto sekoitellen. Lisää tarvittaessa sokeria.
  4. Jaa pieniin annoskuppeihin. Koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
366 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›