
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
2.91
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaBrowniepohja
- 250 g taloussuklaata
-
250 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 kananmunaa
- 2 dl fariinisokeria
- 2½ dl gluteenitonta jauhoseosta, Sunnuntai
- 1 dl appelsiinimarmeladia
- ½ tl suolaa
Päälle
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiiniValio maustettu rahka appelsiini sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® appelsiini tuorejuustoaValio Viola® appelsiini on raikas tuorejuusto, jossa maistuvat aurinkoiset appelsiinit. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin…
- 1 dl appelsiinimarmeladia
- 25 g taloussuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Sulata suklaa ja voi liedellä miedolla lämmöllä tai mikrossa, sekoita.
- Sekoita loput aineet suklaa-voiseokseen tasaisesti. Vältä turhaa sekoittamista. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 30 cm).
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 18 - 20 min. Anna jäähtyä.
- Sekoita rahka, tuorejuusto ja marmeladi kulhossa. Levitä jäähtyneen brownien päälle.
- Koristele rouhitulla suklaalla. Leikkaa paloiksi ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
360 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
36,7 g
Rasva
21,6 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa