Appelsiini-suklaapalat

Appelsiini-suklaapalat

Tumman ja täyteläisen suklaapohjan päällä maistuu appelsiinirahkakuorrute. Tämä arkinen leivonnainen maistuu aivan jaffa-keksiltä ja valmistuu helposti uunivuoassa.

1 h 35 min
helppo
362 kcal / 100g
2

Ainekset12 palaa

12 palaa

Browniepohja

250 g
taloussuklaata
250 g
3
kananmunaa
2 dl
fariinisokeria
2 ½ dl
gluteenitonta jauhoseosta , Sunnuntai
1 dl ( )
appelsiinimarmeladia
½ tl
suolaa

Päälle

1 prk (200 g)
1 rasia (200 g)
1 dl
appelsiinimarmeladia
25 g
taloussuklaata

Ohje

  1. Sulata suklaa ja voi liedellä miedolla lämmöllä tai mikrossa, sekoita.
  2. Sekoita loput aineet suklaa-voiseokseen tasaisesti. Vältä turhaa sekoittamista. Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (20 x 30 cm).
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 18 - 20 min. Anna jäähtyä.
  4. Sekoita rahka, tuorejuusto ja marmeladi kulhossa. Levitä jäähtyneen brownien päälle.
  5. Koristele rouhitulla suklaalla. Leikkaa paloiksi ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
362 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›