Appelsiini-voikastiketta ja parsaa

Appelsiini-voikastiketta ja parsaa

Appelsiinin happamuus taittaa voikastiketta oivallisesti. Tarjoa kastiketta keitetyn vihreän tai valkoisen parsan kanssa.

15 min
keskitaso
208 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
1 dl
hunajaa
100 g
tuoretta rakuunaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Parsa

1 nippu (vihreää)
tuoretta parsaa
2 rkl
sitruunamehua
50 g
suolaa
sokeria
keitinvettä

Lisäksi

parmesaania

Ohje

  1. Laita täysmehu kattilaan. Keitä mehu kasaan n. puoleen. Lisää hunaja
  2. Lisää kylmä voi pieninä kuutioina kuumaan mehuun sekoittaen. Älä keitä kastiketta voin lisäyksen jälkeen.
  3. Mausta tuoreella, hienonnetulla rakuunalla, suolalla ja pippurilla.
  4. Poista parsojen puumainen tyviosa. Kuori parsojen alaosat.
  5. Mausta keitinvesi sitruunamehulla. Lisää myös suolaa ja ripaus sokeria. Lisää lopuksi voi keitinveteen.
  6. Keitä parsoja n. 3 min
  7. Tarjoile parsat appelsiini-voikastikkeen ja parmesaanijuuston kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

    Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›