Appelsiini-voikastiketta ja parsaa

Appelsiini-voikastiketta ja parsaa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Appelsiini-voikastiketta ja parsaa

Appelsiini-voikastiketta ja parsaa

Appelsiinin happamuus taittaa voikastiketta oivallisesti. Tarjoa kastiketta keitetyn vihreän tai valkoisen parsan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 dl
1 dl
hunajaa
100 g
tuoretta rakuunaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Parsa

1 nippu (vihreää)
tuoretta parsaa
2 rkl
sitruunamehua
50 g
suolaa
sokeria
keitinvettä

Lisäksi

parmesaania

Ohje

  1. Laita täysmehu kattilaan. Keitä mehu kasaan n. puoleen. Lisää hunaja
  2. Lisää kylmä voi pieninä kuutioina kuumaan mehuun sekoittaen. Älä keitä kastiketta voin lisäyksen jälkeen.
  3. Mausta tuoreella, hienonnetulla rakuunalla, suolalla ja pippurilla.
  4. Poista parsojen puumainen tyviosa. Kuori parsojen alaosat.
  5. Mausta keitinvesi sitruunamehulla. Lisää myös suolaa ja ripaus sokeria. Lisää lopuksi voi keitinveteen.
  6. Keitä parsoja n. 3 min
  7. Tarjoile parsat appelsiini-voikastikkeen ja parmesaanijuuston kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›