Appelsiinilohi

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Appelsiinilohi

Appelsiinilohi

Auringonkeltaiset ja hehkuvan punaiset appelsiinit kaunistavat uunilohen pintaa tuoden siihen hedelmäisen sitruksen makua. Tällä ruoalla saat aurinkoa harmaampaankin päivään.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g
kirjolohifileetä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2
veriappelsiinia tai appelsiinia
1 varsi
tuoretta rosmariinia
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Mausta kirjolohen pinta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Viipaloi appelsiini ja laita viipaleet lohen pinnalla. Riivi päälle rosmariini ja murenna salaattijuusto.
  3. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›