Appelsiinilohi

Appelsiinilohi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Appelsiinilohi

Appelsiinilohi

Auringonkeltaiset ja hehkuvan punaiset appelsiinit kaunistavat uunilohen pintaa tuoden siihen hedelmäisen sitruksen makua. Tällä ruoalla saat aurinkoa harmaampaankin päivään.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
25 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g
kirjolohifileetä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2
veriappelsiinia tai appelsiinia
1 varsi
tuoretta rosmariinia
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Mausta kirjolohen pinta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Viipaloi appelsiini ja laita viipaleet lohen pinnalla. Riivi päälle rosmariini ja murenna salaattijuusto.
  3. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›