Appelsiinilohi

Appelsiinilohi

Auringonkeltaiset ja hehkuvan punaiset appelsiinit kaunistavat uunilohen pintaa tuoden siihen hedelmäisen sitruksen makua. Tällä ruoalla saat aurinkoa harmaampaankin päivään.

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g
kirjolohifileetä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2
veriappelsiinia tai appelsiinia
1 varsi
tuoretta rosmariinia
1 prk (180 g)

Ohje

  1. Mausta kirjolohen pinta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Viipaloi appelsiini ja laita viipaleet lohen pinnalla. Riivi päälle rosmariini ja murenna salaattijuusto.
  3. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›