Appelsiinilohi ja piparjuurikastike

Appelsiinilohi ja piparjuurikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Appelsiinilohi ja piparjuurikastike

Appelsiinilohi ja piparjuurikastike

Hedelmäisen hapokas graavikala maistuu juhlavammassa tarjoilussa tai vaikka rukiisen voileivän päällä. Tarjoa kalan kanssa pikanttia kermaviilikastiketta.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
n. 700 g
lohifileetä
2 dl
2 rkl
merisuolaa
2 tl
rosépippuria

Piparjuurikastike

1 prk (200 g)
1 rkl
piparjuuritahnaa
¼ tl
suolaa
2 tl
sokeria
1 tl
omenaviinietikkaa
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Laita kala nahkapuoli alaspäin vuokaan. Kaada päälle mehu ja ripottele pinnalle mausteet. Peitä kala kelmulla ja laita päälle kevyt paino.
  2. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Käännä välillä. Leikkaa viipaleiksi ja koristele.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›