Aprikoosi-toscatorttu

Aprikoosi-toscatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Aprikoosi-toscatorttu

Aprikoosi-toscatorttu

Perinteinen toscapiiras on monien suosikki, mutta kokeilepa vaihteeksi tätä torttua, jossa tosca on saanut kaverikseen aprikoosin.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
25 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
2
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 ½ tl
leivinjauhetta
1 ¼ dl
½ dl
1 tlk (425/240 g)
säilykeaprikoosia

Toscakuorrutus

½ dl
1 ¼ dl (70 g)
mantelilastuja
1 dl
sokeria
1 rkl
vehnäjauhoja
½ dl

Ohje

  1. Peitä irtopohjavuoan pohja (Ø 24 cm) leivinpaperilla. Voitele vuoan reunat. Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat aineet. Lisää jauhoseos munavaahtoon vuoroin maidon ja Oivariinin kanssa kevyesti sekoittaen
  2. Kaada taikina vuokaan ja paista pohjaa 200 asteessa n. 15 min.
  3. Valuta aprikoosinpuolikkaat lävikössä ja viipaloi ne. Kiehauta kuorrutuksen aineet kattilassa. Levitä pohjalle viipaloidut aprikoosit. Kaada päälle kuorrutus.
  4. Jatka paistamista 225 asteessa 8 - 12 min eli kunnes torttu on kauniin ruskea.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
339 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›