Aprikoositikkarit

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Aprikoositikkarit

Aprikoositikkarit

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Aprikoositikkarit

Näiden tikkareiden teko on lasten mieleen. Ihmeellistä, miten aprikoosit alkavat kovettuneen suklaan alla muistuttamaan enemmän ihanan sitkeää marsipaanitäytettä kun kuivattua aprikoosia.

16 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset16 n. 16 annosta

16 kpl
kuivattua aprikoosia
50 g
tummaa suklaata
50 g
maitosuklaata
nompparelleja koristeluun
grillitikkuja tikkarin tikuiksi

Ohje

  1. Pilko suklaat isoon lasiin, upota lasi kuumaan veteen ja peitä vaikkapa lautasella jotta lämpö hautuu ja suklaa sulaa.
  2. Katkase grillitikut kolmeen osaan ja pistä kunkin päähän yksi aprikoosi.
  3. Pyörittele tikun avulla aprikoosit sulaneessa suklaassa, koristele ne halutessasi nompperelleilla.
  4. Laita tikkarit leivinpaperin päälle kovettumaan.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›