Siirry sisältöön
Arkinen juusto-kasvissalaatti

Arkinen juusto-kasvissalaatti

Arkinen salaatti maistuu entistä paremmalta Salaneuvos juuston kanssa. Tarjoile sinappisen jogurttikastikkeen kanssa.

Arkinen juusto-kasvissalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 100 g
    Valio Salaneuvos® 17% juustoa
    Valio Salaneuvos® goudajuusto on valloittanut juustonystävät vihvahteikkalla maullaan. Kevyempi Valio Salaneuvos® 17 % on I-luokkainen,…
    Valio Salaneuvos® 17 % e350 g
  • 1 keltainen paprika
  • ½ rasiaa (à 250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 appelsiini

Kastike

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl sinappia
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Pese ja kuivaa salaatti. Paloittele juusto ja paprika. Halkaise tomaatit. Kuori, viipaloi ja paloittele appelsiini. Kokoa salaatti vadille tai kulhoon.
  2. Sekoita kastike. Tarjoa erikseen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal
Proteiini 4,6 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 4,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search