Reseptiyhteistyö Annamari Valiolta
Tuore itse tehty artesaanileipä tuo keittiöön valloittavan tuoksun paistuessaan. Huokoinen ja rapeakuorinen leipä vaatii aikaa valmistuakseen, mutta aktiivista työaikaa leipä ei vaadi paljoakaan!
Raski | |
---|---|
2 ½ dl | Vesi |
25 g | Hiiva |
4 dl | Vehnäjauho puolikarkea |
Siemenleipä | |
3 dl | Vesi |
20 g | Hiiva |
2 tl | suolaa |
2 tl | Sokeri |
1 rkl | Rypsiöljy |
½ dl | Pellavansiemeniä |
½ dl | auringonkukansiemeniä |
1 kpl | Esitaikina |
8 ½ dl | Vehnäjauho puolikarkea |
Tarjoiluun | |
250 g |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.