Artisokka-kanakastikkeella täytetyt suippopaprikat

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Artisokka-kanakastikkeella täytetyt suippopaprikat

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

30 min

Suippopaprikat ja Valion Crea Mustapekka -ruokakermalla maustettu broilerikastike ovat mainio yhdistelmä, sillä uunissa kypsyneen paprikan makeus ja ruokakerman vahva pippurisuus täydentävät toisiaan. http://hiidenuhmankeittiossa.blogspot.fi/2014/02/artisokka-kanakastikkeella-taytetyt.html

Ainekset

4 kpl
suippopaprikaa
400 g
Broileria suikaloituna
290 g
Artisokansydämiä paloiteltuna
2 ½ dl
Valio Crea Mustapekka-ruokakerma
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ dl
Rakuunaa tai basilikaa
Tarvittaessa suolaa
170 g
Päälle: juustoraastetta
Koristeeksi: rakuunaa silputtuna

Ohje

  1. Paista broilerisuikaleita pannulla, kunnes ne saavat vähän väriä. Lisää joukkoon ensin sipuli kuullottumaan. Noin minuutin kuluttua kääntele valkosipuli broilerin sekaan. Kaada joukkoon artisokansydämet ja Valio Crea Mustapekka -ruokakerma. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Nosta kastike liedeltä, ripottele rakuunasilppu kastikkeeseen ja tarkista maku. Halkaise suippopaprikat pituussuunnassa, poista siemenet. Lado suippopaprikan puolikkaat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jaa kastike paprikan puolikkaille. Ripottele kastikkeen päälle juustoraaste. Paista täytetyt suippopaprikat 225 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin. Ripottele pinnalle rakuunasilppua.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö