AURA lohijoulukuusi

AURA lohijoulukuusi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA lohijoulukuusi

AURA lohijoulukuusi

Helppo ja herkullinen suolainen tarjottava pikkujouluihin tai illanistujaisiin syntyy lehtitaikinasta, tuorejuustosta ja kylmäsavulohesta. Kuusen muotoon tehty "piirakka" luo talvista tunnelmaa ja on näyttävä tarjoilupöydän keskipiste.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
sulatus
2 h
Yhteensä
2 h 45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (600 g)
iso lehtitaikinalevy , Myllyn paras
1 rasia (200 g)
150 g
kylmäsavulohta
1 dl
hienonnettua tilliä
½ dl
kapriksia

Pinnalle

kananmunaa
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Levitä sulanut lehtitaikinalevy leivinpaperille uunipellille. Leikkaa levystä pystysuuntaisesti koko levyn korkuinen kolmio kuusen malliin.Yhdistä reunapaloista toinen kolmio. Nosta saumaton levy hetkeksi sivuun.
  2. Varmista, että kuusen palat ovat suunnilleen samankokoiset. Levitä pohjalle tuorejuusto ja muut täytteet tasaisesti.
  3. Nosta saumaton kansilevy päälle. Leikkaa saksilla kuuselle oksat molemmin puolin. Voitele munalla ja ripottele pinnalle siemeniä.
  4. Paista uunin alaosassa 225 asteessa n. 30 min.
  5. Tarjoa kuusi jaettavana pikkusuolaisena illanistujaisissa tai pikkujouluissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
359 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›