
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h 30 min
Yhteensä
2 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (600 g) iso lehtitaikinalevy, Myllyn paras
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tuorejuustoa AURA®Valio Viola® AURA® tuorejuuston maku ja rakenne ovat miellyttävän pehmeät. Valio AURA® sinihomejuuston ainutlaatuista makua…
- 150 g kylmäsavulohta
- 1 dl hienonnettua tilliä
- ½ dl kapriksia
Pinnalle
- 0 kg kananmunaa
- 0 kg seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä sulanut lehtitaikinalevy leivinpaperille uunipellille. Leikkaa levystä pystysuuntaisesti koko levyn korkuinen kolmio kuusen malliin.Yhdistä reunapaloista toinen kolmio. Nosta saumaton levy hetkeksi sivuun.
- Varmista, että kuusen palat ovat suunnilleen samankokoiset. Levitä pohjalle tuorejuusto ja muut täytteet tasaisesti.
- Nosta saumaton kansilevy päälle. Leikkaa saksilla kuuselle oksat molemmin puolin. Voitele munalla ja ripottele pinnalle siemeniä.
- Paista uunin alaosassa 225 asteessa n. 30 min.
- Tarjoa kuusi jaettavana pikkusuolaisena illanistujaisissa tai pikkujouluissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
317 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
18 g
Rasva
23,8 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
- seesaminsiemeniä