AURA misu

Reseptiyhteistyö: valio-aura--reseptikilpailu

AURA misu

Reseptiyhteistyö: valio-aura--reseptikilpailu

30 min

Samettisen pehmeä herkku, joka on helppo valmistaa. Kahvin ja Valio AURA® juuston yhdistelmä on mielenkiintoisen maukas, johon marjat sopivat hyvin mukaan.

Ainekset

200 g
½ dl
tomusokeria
2 dl
1 prk
LU Bastogne-keksejä
1 dl
vahvaa kahvia tai espressoa
100 g

Päälle

tummaa kaakaojauhetta
tuoreita marjoja, vadelmia ja mustikoita

Ohje

  1. Vatkaa pehmeä tuorejuusto ja tomusokeri keskenään kulhossa. Vaahdota kerma ja kääntele se tuorejuus-toseokseen. Lado vuoan (n. 18x26 cm) pohjalle vierekkäin puolet kekseistä ja sivele ne kahvilla. Levitä päälle puolet täytteestä ja murustele pinnalle juusto. Asettele päälle loput kekseistä ja kostuta. Levitä pinnalle loput täytteestä. Nosta vuoka jääkaappiin vetäytymään 3-4 tunniksi tai seuraavaan päivään. Siivilöi päälle kaakaojauhetta ja viimeistele marjoilla ennen tarjoilua. Vinkki: Voit rakentaa misun myös annosmaljoihin
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö