Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g nachoksia
-
½ pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 10 kuivattuja, pehmeitä aprikooseja, taateleita tai viikunoita
-
2 dl
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä nachot uunipellille leivinpaperille.
- Hienonna AURA. Valuta ja viipaloi oliivit. Paloittele kuivatut hedelmät.
- Levitä AURA, oliivit ja hedelmät nachoksien päälle. Ripottele päällimmäiseksi juustoraaste.
- Kuorruta uunissa 225 asteessa uunin yläosassa 2 - 3 min tai kunnes juusto on sulanut.
- Tarjoa alkupalana tai illanistujaisten pikkunaposteltavana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
12,3 g
Hiilihydraatti
22,1 g
Rasva
21,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,4 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
2,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.