AURA parsakaalikeitto

AURA parsakaalikeitto

Vihreä parsakaalikeitto on maustettu herkullisella AURA juustolla. Tarjoa lämmin keitto yhdessä tuoreen leivän kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
parsakaalia
2 (150 g)
sipulia
2 viipaletta
vaaleaa leipää
1 l
vettä
1 - 2
kanaliemikuutiota
1 pussi (150 g)
1 dl

Pinnalle

½ dl
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Paloittele parsakaali ja sipulit. Leikkaa leivistä kuoret pois. Lisää ainekset kiehuvaan liemeen.
  2. Keitä, kunnes parsakaali on sopivan kypsää. Lisää AURA muru ja kerma. Sekoita. kunnes juusto on sulanut.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella aivan tasaiseksi. Ripota pinnalle persiljaa. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›