
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 320 g spagettia
- ½-1 dl pastan keitinvettä
- 1 pkt (80 g) ilmakuivattua kinkkua
- 2 (200 g) punasipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 tl sokeria
-
1 pkt (125 g)
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto herkutteluhetkiin. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen n. 1 dl.
- Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla, kunnes ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Laita pannu takaisin levylle.
- Kuori ja leikkaa neljään osaan lohkotut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää Oivariini ja sipulit pannulle, kuullota.
- Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
- Sekoita joukkoon pastan keitinvettä, AURA sekä valutettu pasta. Sekoita nopeasti.
- Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku. Tarjoile heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
25,4 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä