AURA punasipulipasta

AURA punasipulipasta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA punasipulipasta

AURA punasipulipasta

Karamellisoitu punasipuli on mainio pari suolaiselle ilmakuivatulle kinkulle ja aromikkaalle AURA juustolle. Tämän pastan valmistat nopeasti arkena, mutta sen voi tarjota myös juhlavammalla aterialla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
spagettia
1/2 - 1 dl
pastan keitinvettä
1 pkt (80 g)
ilmakuivattua kinkkua
2 (200 g)
punasipulia
2 rkl
3 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
sokeria
½ pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoa

tai Valio AURA® murua
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen n. 1 dl.
  2. Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla, kunnes ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Laita pannu takaisin levylle.
  3. Kuori ja leikkaa neljään osaan lohkotut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää Oivariini ja sipulit pannulle, kuullota.
  4. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
  5. Sekoita joukkoon pastan keitinvettä, AURA sekä valutettu pasta. Sekoita nopeasti.
  6. Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku. Tarjoile heti.
Jälkeen
Toscaomenat
50 min
Lisukkeeksi
Kotijuusto-paprikasalaatti
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
232 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›