AURA punasipulipasta

AURA punasipulipasta

Karamellisoitu punasipuli on mainio pari suolaiselle ilmakuivatulle kinkulle ja aromikkaalle AURA juustolle. Tämän pastan valmistat nopeasti arkena, mutta sen voi tarjota myös juhlavammalla aterialla.

20 min
helppo
232 kcal / 100g
8
6

Ainekset4 annosta

4 annosta
320 g
spagettia
1/2 - 1 dl
pastan keitinvettä
1 pkt (80 g)
ilmakuivattua kinkkua
2 (200 g)
punasipulia
2 rkl
3 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
sokeria
½ pkt (à 170 g)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen n. 1 dl.
  2. Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla, kunnes ovat rapeita. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Laita pannu takaisin levylle.
  3. Kuori ja leikkaa neljään osaan lohkotut sipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää Oivariini ja sipulit pannulle, kuullota.
  4. Lisää pannulle balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama min.
  5. Sekoita joukkoon pastan keitinvettä, AURA sekä valutettu pasta. Sekoita nopeasti.
  6. Murustele pinnalle ilmakuivattu kinkku. Tarjoile heti.
Jälkeen
Toscaomenat
50 min
Lisukkeeksi
Kotijuusto-paprikasalaatti
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
232 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
8 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)