AURA uunipäärynät

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

AURA uunipäärynät

AURA uunipäärynät

Jouluiset uunipäärynät on herkullinen jälkiruoka juhlavammalle illalliselle. Suolainen ja rapsakka täyte maustaa lempeät päärynät ja annoksen kruunaa jäätelöpallo.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 (700 g)
päärynää

Täyte

½ pkt (à 125 g)
Valio AURA® Gold juustoa
25 g
2 rkl
fariinisokeria
½ dl
piparimuruja
¼ dl
pekaanipähkinöitä hienonnettuna
2 rkl
calvadosta

Tarjoiluun

n. 1 dl
valmista kinuskikastiketta
1 pkt (480 ml)

Ohje

  1. Pese päärynät. Poista siemenkodat omenaporalla. Laita uunivuokaan.
  2. Sekoita AURA, pehmeä voi ja muut täytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
  3. Pursota tai työnnä sormin täyte päärynöiden koloihin ja päälle.
  4. Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. 35 min tai kunnes päärynät ovat kypsiä ja pehmeitä.
  5. Tarjoa kinuskikastikkeen ja jäätelön kanssa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›