
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
100 g (2 dl)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 rkl sokeria
- 1 dl vadelmahilloa
- 3 hapankorppua
- 0 kg kotimaisia vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota vispikerma. Sekoita joukkoon maitorahka.
- Jaa kahteen kulhoon. Vatkaa toiseen sinihomejuusto ja sokeri ja toiseen vadelmahillo.
- Rouhi hapankorput veitsellä tai murskaa ne esim. pakastepussissa kämmenellä painellen.
- Nostele vaahtoja ja hapankorppuja kerroksittain annoskulhoihin. Voit myös lisätä joukkoon kotimaisia vadelmia.
- Tarjoa kylmänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
216 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kotimaisia vadelmia