AURA viikunatikut

AURA viikunatikut

Tarjoa mielitietyllesi herkutteluhetki AURA viikunasuupalan muodossa. Pujota cocktailtikkuun reilu pala huoneenlämpöistä AURA juustoa ja tuoretta viikunaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 viipaletta
saaristolaisleipää
n. 100 g
2
tuoretta viikunaa

Ohje

  1. Leikkaa leipäviipaleet neljään osaan. Viipaloi AURA. Leikkaa viikunat lohkoiksi.
  2. Laita leipien päälle pala AURA juustoa ja viikunalohko. Pujota cocktailtikku ainesten läpi.
  3. Nauti suupalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
2,0 g
Kalsium
250 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›