Siirry sisältöön
Avokado-omenasalsa

Avokado-omenasalsa

Avokado-omenasalsa sopii tarjottavaksi maissilastujen kanssa kuin myös salaattipedillä.

Avokado-omenasalsa

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 omenaa
  • 2 rkl limettimehua
  • 3 tomaattia
  • 2 punasipulia
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa
  • ½ dl tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon

Ohje

  1. Halkaise avokadot. Poista siemen ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi. Kuori, poista siemenkodat ja kuutioi omenat.
  2. Yhdistä hedelmät kulhossa ja kaada limettimehua päälle, etteivät hedelmät tummu. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi. Hienonna sipulit. Yhdistä hedelmät, tomaatit ja sipulit. Mausta pippurilla, suolalla ja korianterilla.
  3. Nostele laakealle vadille kerroksittain raejuuston kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 4,7 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search