Baileys-juustokakku

Baileys-juustokakku
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Baileys-juustokakku

Baileys-juustokakku

Kermaliköörillä ja kahvilla maustettu juustokakku on jälkiruoka tai kahvipöydän tarjottava aikuiseen makuun. Kakussa on mehevä paistettu juustokakkukerros sekä pinnalla kuohkea kinuskivaahto ja kahvisiirappia.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
50 min
jäähdytys
2 h
Yhteensä
3 h 20 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

1 pkt (180 g)
Domino-keksejä
1 dl
hasselpähkinärouhetta
50 g

Täyte

2 prk (à 200 g)
1 rasia (200 g)
3
kananmunaa
1 dl
tomusokeria
½ dl
kermalikööriä , Baileys
1 rkl
maissitärkkelystä

Pinnalle

1 prk (2,5 dl)
1 rkl
vettä kuumennettuna
1 tl
pikakahvijauhetta
½ dl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Rouhi keksit ja lisää joukkoon hasselpähkinärouhe ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi.
  2. Pingota leivinpaperi ø 20 cm irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin. Painele keksiseos vuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita kaikki täytteen ainekset hyvin keskenään. Kaada täyte vuokaan.
  4. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 50 min. Jäähdytä kakku.
  5. Vaahdota kinuskikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuumaan vesitilkaan pikakahvijauhe ja lisää seos vaahterasiirapin joukkoon.
  6. Asettele jäähtynyt kakku tarjoiluastialle. Levitä kinuskikermavaahto kakun pintaan rennosti tai pursottaen. Viimeistele pinta kahvisiirapilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.