Bakerikan korvapuustivohvelit

Reseptiyhteistyö: Bakerika

Bakerikan korvapuustivohvelit

Bakerikan korvapuustivohvelit

Reseptiyhteistyö Bakerika

Bakerikan korvapuustivohvelit

Voi juku miten herkkua, korvapuustivohvelit a la Bakerika! Kuohkea pullataikina, ripaus rohkeutta ja herkulliset päälliset juuri sun makuun. “Ruoka on mun taidetta”, toteaa helsinkiläisen catering-yritys Bakerikan perustaja ja omistaja Erika Poussa.

12 Henkilölle
3 h
00 arvostelua

Ainekset12 Henkilölle

pullataikinaa
2 prk
Kanelikreemi

Koristeluun

marjoja, hedelmiä ja vaahterasiirappia
TAI
tomusokeria, marjoja ja Valio Jäätelöfabriikki jäätelöä
TAI
marjoja ja 200 g Valio Viola® maustamaton tuorejuustoa, 100 g tomusokeria ja 2-3 rkl maitoa (sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja maito tahnaksi)

Ohje

  1. Valmista pullataikina reseptiä (www.valio.fi/reseptit/pullataikina-2/) noudattaen.
  2. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  3. Kauli taikina kahdeksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  4. Levitä levyille Valio kanelikreemi.
  5. Kääri taikinalevyt rulliksi pitkältä sivulta. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rullat terävällä veitsellä noin 1–2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  6. Kuumenna vohvelirauta ja voitele se kevyesti Valio Oivariini juoksevalla, laita taikinapala raudan väliin ja anna kypsyä. Kypsä korvapuustivohveli on kauniin kullanruskea.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.