Balsamicomansikat ja minttukerma

Reseptiyhteistyö: olgan-kotona

Balsamicomansikat ja minttukerma

Reseptiyhteistyö: olgan-kotona

5 min

Helppo jälkiruokaklassikko saa lisämakua intiaanisokerista.

Ainekset

Balsamicomansikat

1 ½ l
mansikoita
2 dl
intiaanisokeria
½ dl
balsamicoa

Minttukerma

2 prk
Valio vispikermaa UHT HYLA®
200 g
1 rkl
vaniljasokeria
hunajaa maun mukaan
6-10 mintunlehteä hienonnettuna

Ohje

  1. Halkaise mansikat kahtia. isot mansikat voit pieniä pienemmiksikin paloiksi.
  2. Lisää sokeri ja balsamico, sekoita ja anna vetäytyä ainakin tunti.
  3. Vatkaa kerma
  4. Pehmennä tuorejuustoa sekoittamalla sitä kulhossa. Lisää kermavaahto ja mausteet.
  5. Tarjoile mansikat minttukerman kanssa ihan keskenään tai vaikkapa lettujen tai vohveleiden kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö