Balsamicomansikat ja minttukerma

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Balsamicomansikat ja minttukerma

Balsamicomansikat ja minttukerma

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Balsamicomansikat ja minttukerma

Helppo jälkiruokaklassikko saa lisämakua intiaanisokerista.

10 Henkilölle
5 min
00 arvostelua

Ainekset10 n. 10 annosta

Balsamicomansikat

1 ½ l
mansikoita
2 dl
intiaanisokeria
½ dl
balsamicoa

Minttukerma

2 prk
Valio vispikermaa UHT HYLA®
200 g
1 rkl
vaniljasokeria
hunajaa maun mukaan
6-10 mintunlehteä hienonnettuna

Ohje

  1. Halkaise mansikat kahtia. isot mansikat voit pieniä pienemmiksikin paloiksi.
  2. Lisää sokeri ja balsamico, sekoita ja anna vetäytyä ainakin tunti.
  3. Vatkaa kerma
  4. Pehmennä tuorejuustoa sekoittamalla sitä kulhossa. Lisää kermavaahto ja mausteet.
  5. Tarjoile mansikat minttukerman kanssa ihan keskenään tai vaikkapa lettujen tai vohveleiden kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›