Basilikasinappi

Basilikasinappi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Basilikasinappi

Basilikasinappi

Basilika sopii myös maustamaan sinappia. Pakkaa suloisiin purkkeihin ja anna itsetehtyä sinappia lahjaksi.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 dl

4 dl
100 g
sinappijauhetta
2 dl
siirappia
1 rkl
perunajauhoja
1
kananmuna
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
hienonnettua basilikaa
1 prk (150 g)

Ohje

  1. Yhdistä sinappijauhe, siirappi ja peruna-jauhot keskenään kattilassa. Lisää muna, valkosipuli, basilika ja crème fraîche. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Jäähdytä.
  2. Jos sinappi tuntuu liian sakealta, voit vähän ohentaa sitä kahvilla (sinappi sakenee hieman jäähtyessään). Kaada sinappi kauniiseen purkkiin ja tarjoa liharuokien kanssa tai anna lahjaksi.
Vinkki

Vinkki

Halutessasi voimakkaamman valkosipulin maun, lisää ohjeeseen muutama kynsi lisää. Sinappi säilyy jääkaapissa muutaman viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›