Ujo kerma

Valion ruokablogi

Ihana japanilainen rullamunakas

Ihana japanilainen rullamunakas

b
0 kommenttia

Kerroksittain paistettu tamagoyaki eli japanilainen rullamunakas ihastuttaa suolaisella makeudellaan ja ihanan kepeillä munakerroksilla, jotka tekevät tästä munakkaasta kivan erilaisen. Tamagoyakin ruokaisammassa versiossa munakerrokset kätkevät sisäänsä lohta, grillijuustoa ja merilevää. Aivan ihana aamiaisherkku tai lounas, jonka valmistamisen jujut kyllä oppii.

Kasvis-kalakeitolla keveämmin kohti kevättä

Kasvis-kalakeitolla keveämmin kohti kevättä

b
6 kommenttia

Helmikuun leivonnaisten ja kovaa vauhtia lähestyvän pääsiäisen välissä tekee välillä mieli syödä vähän kevyemmin. Auringon pilkistäessä, mutta silti vielä pikkupakkasten nipistellessä, on hyvä hetki paljon kasviksia sisältävälle kalakeitolle. Se on yhtä aikaa sekä raikas, että täyteläinen.

Café mocha & oma herkkuhetki

Café mocha & oma herkkuhetki

b
6 kommenttia

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö suklaata ja kahvia olisi tarkoitettu toisilleen. Niin rikkaita ja täynnä syvyyttä ne mauiltaan ovat, toinen täyteläinen ja toinen paahteinen. Kun ne kohtaavat höyryävän kuuman ja makujaan pehmentävän maidon hennon kermavaahtopilven alla, toivot että kahvihetkesi kestäisi ikuisesti.

Suolainen jogurttikulho yllättää

Suolainen jogurttikulho yllättää

b
2 kommenttia

Jogurtti on tuttuakin tutumpi ja suosittu välipala. Mitäpä jos kokeilisit sitä marjojen ja hillojen sijaan suolaisten lisukkeiden kera? Kokeile ihmeessä ja ylläty uudenlaisen välipalan raikkaudesta!

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi