Ujo kerma

Valion ruokablogi

Itsenäisyyspäivän kalaisat alkupalat

Itsenäisyyspäivän kalaisat alkupalat

b
0 kommenttia

Valmista itsenäisyyspäivän juhlapöytään kylmiä kalaisia alkupaloja tai Linnan juhlien katselun lomassa naposteltavia pikkusuolaisia. Juhlan kunniaksi ehdotamme kahta vaihtoehtoa: mustikan maustamaa ja kaunistuttamaa graavilohta tai rentoja rukiisia kala-tapaksia eli suomalaisittain sapaksia.

Värikästä kaamosruokaa

Värikästä kaamosruokaa

b
0 kommenttia

Selätä pimeys ja valmista värikästä kaamosruokaa. Valitse lautasellesi erivärisiä kasviksia tai nauti päivän aikana ruokalajeja sateenkaaren väreissä. Väreillä on väliä, lue miksi!

Pikkujoulujen juustotarjotin voi yllättää

Pikkujoulujen juustotarjotin voi yllättää

b
2 kommenttia

Pikkujoulukausi on täällä ja samoin Ujo Kerma -blogin yllättävät pikkujoulun juustotarjoiluvinkit! Kokeile tällä kertaa juustojen makupareina jotain aivan uutta ja yllätä makuhermosi.

Isien toive: pataruokaa ja suklaakakkua!

Isien toive: pataruokaa ja suklaakakkua!

b
0 kommenttia

Mitä isät haluavat isänpäivänä syödä? Mikä suomalaiselle isälle maistuu? Otimme selvää!

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi