Ujo kerma

Valion ruokablogi

Muista lettukestien suolainen täyte

Muista lettukestien suolainen täyte

b
0 kommenttia

Ohukaiset, plätyt, räiskäleet, muurikkaletut, pikkuletut… kesän rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja miksei olisi, sillä ne ovat kesäruokien suosikkilistalla! Tarjoa nyt vaihtelua ja kokkaa lettujen kanssa nopeasti valmistuvaa tomaattista Mifu täytettä.

Hauska ja helppo pokekakku eli poke cake

Hauska ja helppo pokekakku eli poke cake

b
3 kommenttia

Poke cake eli pokekakku ei suinkaan viittaa suosittuihin Pokemon -hahmoihin, vaan kakkuun paineltuihin koloihin (poke on eng. tökätä, tökkiä). Kuningatarpokekakussa koloihin valutetaan marjaista mehukeittoa, joka maustaa, mehevöittää ja värjää kakun laikukkaaksi. Kakku kuorrutetaan runsaalla kuningatarrahkalla, kermavaahdolla ja marjoilla. Kokeile uutta ja helppoa tapaa valmistaa mehevä kakku!

Grillijuustopitat maistuvat kesältä

Grillijuustopitat maistuvat kesältä

b
0 kommenttia

Grillijuustolla ja kasviksilla täytetty pitaleipä on nopea ja herkullinen street food -tyylinen herkku, joka maistuu lounaana tai vaikka rennoissa kesäbileissä. Nauti grillijuustopitat suoraan pannulta, jolloin juusto on parhaimmillaan rapeapintaisena.

Alkukesän herkullinen raparperijuustokakku

Alkukesän herkullinen raparperijuustokakku

b
7 kommenttia

Hapokas ja kirpsakka raparperi on mitä parhain raaka-aine kesän jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Kurkkaa miten loihdit raparpereista ja monipuolisista Valio Luomu™ tuotteista herkullisen ja näyttävän juustokakun kesän kahvipöytien kruunaajaksi. Tämä on niin hyvää…

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi