Ujo kerma

Valion ruokablogi

Grilli kuumaksi - nyt tehdään quesadilloja

Kesäkuu on vihdoin alkanut ja kohta alkaa olla myös grillikausi parhaimmillaan. Nämä helpot quesadillat valmistuvat näppärästi grillaten ja ovat rentoa syötävää kesäiltoihin tai vaikkapa juhannukseksi.

Kesällä grillaamisessa parasta on sen mutkattomuus. Grillissä kypsynyt ruoka saa upean paistuneen ja hieman savuisen maun, joka tuo makua myös näihin quesadilloihin. Grillatut quesadillat  sisältävät grillikastikkeella höystetyn paprikapaistoksen ja mikä sopisikaan sen kanssa juustoksi paremmin kuin pehmeästi savuinen Kippari.

Grillatut quesadillat toimivat kesäruokana samalla tavalla kuin hampurilaiset, joten ne voi nauttia grillikuumana käsin syöden. Quesadilloja voi tarjota mainiosti lounaaksi tai kesäillan hiukopalana. Ruokaisampana ateriana tarjoa quesadillojen lisukkeena esimerksi tätä  salsasalaattia tai avokado-omenasalsaa

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi