Ujo kerma

Valion ruokablogi

Ihanat, marjaisat unicorn-pullat

Hullaannuimme unicorn- eli yksisarvisteemasta ja syntyi ihanat pastellinsävyiset pullaherkut makeista Viola tuorejuustoista ja tuoreista marjoista. Tarjoa pullat kesäisenä jälkiruokana tai vaikka aamiaisherkkuna. Nämä pullat ihastuttavat takuuvarmasti niin ulkonäöllään kuin maullaankin.

Somehitiksi noussut unicorn

Jos olet selaillut Instagramia tai Pinterestiä löytääksesi hauskoja ja värikkäitä tarjoiluideoita, olet saattanut törmätä maagisiin yksisarvisaiheisiin herkkuihin. Unicorn-kakku on ollut iso hitti ympäri maailmaa, mutta trendi ei ole jäänyt vain kakkuun, vaan yksisarvisteema ja sen ihanat pastellisävyt valloittavat muuallakin.

Trendikkäät herkut kokeiluun

Mekin päätimme blogissa tarttua yksisarvisteemaan kauniiden unicorn-toastien hengessä ja mutta itselleni makea täyte ei toiminut niin hyvin yleisimmin resepteissä käytetyn tavallisen paahtoleivän kanssa, joten mieleeni tuli heti kokeilla pullaa. Ja niin unicorn-toasteista tuli entistä herkullisimpia ja juurikin makean nälkään sopivia. Tuoreiden marjojen sesongilla olisi suorastaan ollut rikos jättää niitä hyödyntämättä reseptiin, joten mansikat, vadelmat ja mustikat sointuvat pastellisiin tuorejuustoihin ihanasti niin väreiltään kuin mauiltaan.

Makeiden Viola tuorejuustomakujen sinfonia

Yksisarvispulliin käytetään yksinomaan makeita Viola tuorejuustomakuja sellaisenaan eli täytteiden värjäilyihin, kuten monissa resepteissä neuvotaan, ei tarvitse ryhtyä. Viola tuorejuustomauista tähän reseptiin päätyivät vanilja, vadelma, kinuski ja mustaherukka, jotka toimivat keskenään superhyvin ja tuoreet marjat raikastavat tuorejuustojen makuja entisestään. Koska täytteet tulevat suoraan Viola purkista ja pullana toimii oikein hyvin kaupan valmis pullapitko, niin aika pitää ehdottomasti käyttää luovaan puoleen eli pullien kauniiseen koristeluun, joka onkin yksisarvisteeman tärkeä elementti. Tuorejuustot toimivat hyvin sellaisenaan pursotettaviksi ja kun valitsee joka tuorejuustomaulle erilaisen pursotustyllan, niin lopputulos aivan ihana. Kivoimmilta mielestäni näyttävät erikokoiset tähtityllat. Viimeistele pullat vielä sävyihin sopivilla nonparelleilla.

Marin unicorn-pullat

Marin unicorn-pullat

TTTTT
b
1
Vaikeusaste:
o
30min

Valmistusohje

  • Leikkaa pullapitkosta 10 viipaletta.

  • Lusikoi kaikki tuorejuustot omiin pursotinpusseihin niin, että jokaisessa on erilainen tylla. Teemaan sopii parhaiten erikokoiset tähti- ja kukkatyllat, mutta voi hyvin käyttää muitakin.

  • Pursota tuorejuustoja pullaviipaleiden päälle.

  • Koristele marjoilla ja nonparelleilla.

Muokkaa resepti sinulle sopivaksi >

Tarjoa pullat kesäisenä jälkiruokana tai vaikka aamiasherkkuna. Ne sopivat kivasti myös synttäritajoiluiksi. Missä ne tarjoatkaan, olen varma, että ne saavat ihastusta osakseen.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi