Ujo kerma

Valion ruokablogi

Kermainen sienirisotto

Kermainen sienirisotto on varma valinta syksyyn ja hurmaa koko perheen. Tuoreet metsäsienet, kuten tatit, kannattaakin nyt poimia talteen ja käyttää risotossa. Tämän reseptin avulla risoton onnistumisesta ei tarvitse huolehtia, sillä mehevyyden takaa ihanan viimeistelevä ranskankerma. 

Sienirisotto on oiva tarjottava myös niille, jotka eivät ole tottuneet syömään sieniä, sillä pitkään kypsyneenä ja risotossa meheytyneenä ne pääsevät erityisesti oikeuksiinsa. Risottoa valmistuu kerralla täysi pannullinen, mutta se on tarkoituskin, sillä tätä ruokaa kannattaa valmistaa santsikierrokseen varautuen. 

Sienirisotto kannattaa tallentaa itselleen luottoreseptiksi, sillä sitä voi muunnella helposti valitsemalla risottoon eri sieniä sekä juustoja. Tähän ruokaan ei hetkessä kyllästy.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi