Ujo kerma

Valion ruokablogi

Leivo pulla kakuksi - hurmaava suosikki

Tällä kertaa blogissa nähdään yksi suosikkireseptini. Tarkoitukseni oli valita yksi itseäni eniten miellyttävä herkku ja valinnan vaikeushan siinä tuli. Tämä tuttu ja lohduttava herkku oli tällä kertaa kuitenkin ylitse muiden, sillä se herättää tunteet pintaan.

Kyseessähän on tietenkin pulla, mutta ei mikä tahansa. Hyvin tehty pulla on ihanan pehmeää ja mehevää sekä reilusti kardemumman makuista. Jo pullan tuoksu herättää lupauksen herkusta, joka hurmaa kerta toisensa jälkeen. Pulla on leivottu tällä kertaa kakun muotoon, joka tekee siitä astetta juhlavamman. Itse taikina jätetään reseptissä hiukan normaalia löysemmäksi, jolloin pullakakku säilyy mehevänä. Laskiaisen kunniaksi on pullakakun täytteeksi tietenkin valittu kerma ja mansikkahillo, mutta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan myös suklaalla maustettua kermatäytettä aprikoosihillon kanssa.

Oman suosikkireseptini myötä jätän myös jäähyväiset Ujo Kerma -blogille. Blogi jatkaa edelleen uudella kokoonpanolla ja Ilonaa nähdään tietenkin täällä tuttuun tapaan, mutta itse siirryn pois puikoista. Kiitos kaikille kuluneesta 1,5 vuodesta ja muistakaahan nauttia hyvästä ruoasta!

Haikein jäähyväisterveisin,

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi