Ujo kerma

Valion ruokablogi

Loihdi leivonnaiset Halloween herkuiksi

Halloween ei voi enää jäädä huomaamatta! Monesti tätä juhlaa vietetään yksinkertaisin sävelin: herkkuja, hullutuksia ja karmivia pukuja. Tässä viimehetken ideat, miten saat leivonnaisista luotua halloweenherkkuja!

Aivomuffinssit ja lepakkotornit

Mitäpä jos koristelet muffinssit vaikka harmaiksi aivoiksi tai lepakkotorneiksi? Voit käyttää valmismuffinsseja tai leipoa omia lempimuffinssejasi – korvaa vain kuorrutus halloween-henkisin koristeluin. Palvelustamme löytyy paljon muffini ja cupcake -ohjeita, esim. Kuningatar-cupcaket, Sitruunamuffinit tai Rahkamuffinit, jotka voi muovata teemaan sopiviksi.

Koristeluohjeet noitahattuihin tai salmiakkivaahdosta tehtyihin aivokuorrutuksiin löydät Halloween-muffinsseista. Voit myös koristella muffinit tai muut leivonnaiset, kuten Porkkanakakkuruudut tai Mokkapalat, hurjilla pääkallomakeisilla, käärmekarkeilla tai sammakkomakeisilla.
 

Kakku muuntuu moneksi

Tai mitäpä jos leivot täytekakun, mutta koristeletkin sen mustalla ja keltaisella marsipaanimassalla Batman-kakuksi. Valmista vaikka täytekakkupohja ja täytä se haluamillasi täytteillä. Voit myös kokeilla makumaailmaltaan halloweeniin sopivaa Salmiakki-lakritsitäytekakkua.

Näillä vinkeillä kohti hauskaa Halloweeniä!

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Energiatarpeesi