Ujo kerma

Valion ruokablogi

Odotettu uutuus tuo parempaa leivälle

Tämän vuoden ensimmäiset uutuustuotteet päätyvät kohta kauppoihin ja mukana on myös kiinnostava leviteuutuus, joka tarjoaa jotain aivan uutta ja jännittävää. Kyseessä on nimittäin uusi hyvinvointilevite, joka vihdoinkin myös maistuu hyvältä. Tätä on odotettu!

Uusi rahkalevite, Valio Better Rahkariini, sisältää 37 % rahkaa, joka tekee siitä aivan ainutlaatuisen levitteen sekä keventää luonnollisesti rasvapitoisuutta. Mausta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä, sillä maku on viimeistelty aidolla voilla. Rahkariini-levitteessä rahka tulee selvästi esiin tehden tuotteen rakenteesta kuohkean pehmeän, mutta myös maussa huomaa uudenlaista raikkautta. Tätä levitettä kannattaa kokeilla avoimin mielin, mutta varautuneena siihen että tuotteeseen voi jäädä koukkuun! Rahkariini on lisäksi Sydänmerkkituote, joten sitä voi nauttia hyvillä mielin. Rahkariini sisältää runsaasti elimistölle välttämätöntä alfalinoleenihappoa eli omega-3:sta, joka päivittäin nautittuna (2 g / vrk) auttaa ylläpitämään veren normaalia kolesterolitasoa. Nauti Valio Better™ osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Rahkariini sopii sellaisenaan leivän päälle, mutta pehmeän rakenteensa ansiosta se sopii myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Tuote ei sovellu paistamiseen. Tässä yksi suunnittelemani herkullinen leipäresepti Rahkariinista, jossa rahkan makua on korostettu raikkailla ainesosilla. Lisää reseptejä Rahkariinille ja tietoa tuotteesta löydät myös tuotesivuilta

Mummonkurkkuleivät Rahkariinista

Mummonkurkkuleivät Rahkariinista

TTTTT
b
1
h
4
Vaikeusaste: helppo
o
15min

Valmistusaineet

200  g Valio Better Rahkariinia
¼  kpl kurkkua
1  tl tilliä
1  rkl kapriksia
1  kpl avokadoa
½  kpl punasipulia
Lisäksi
1  kpl Viipaloitua leipää

Valmistusohje

  • Mittaa Rahkariini kulhoon. Leikkaa kurkusta noin 5 cm mittainen pala ja koverra pehmeä sisus pois. Leikkaa kurkku pieneksi kuutioksi ja lisää Rahkariinin joukkoon.

  • Hienonna tuore tilli ja pilko kaprikset. Sekoita Rahkariinin joukkoon.

  • Voitele leipäviipaleet Rahkariini-kurkkulevitteellä.

  • Poista avokadosta kuori sekä kivi ja viipaloi. Hienonna myös punasipuli ja viipaloi loput kurkusta.

  • Viimeistele leivät avokadoviipaleilla, kurkuilla ja punasipulilla.

Muokkaa resepti sinulle sopivaksi >

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi