Ujo kerma

Valion ruokablogi

Pikkujoulujen juustotarjotin voi yllättää

Pikkujoulukausi on täällä ja samoin Ujo Kerma -blogin yllättävät pikkujoulun juustotarjoiluvinkit!  Kokeile tällä kertaa juustojen makupareina jotain aivan uutta ja yllätä makuhermosi.

Trendikäs tuore taateli kohtaa AURA® juuston

Ihanan suolainen Valio AURA juusto ja makeat taatelit ovat kuin luotuja toisilleen. Taateli on tutuin meille joulun perinteisestä taatelikakusta, mutta wau miten hyvin se sopiikaan sinihomejuuston kanssa. Saat mahtavan pikkuherkun juustotarjottimelle helposti. Osta mahdollisimman tuoreita ja pehmeitä taateleita, joulunaikaan niitä on monessa kaupassa myös irtomyynnissä. Tee taateleihin viilto, poista kivi ja täytä AURA juustolla. Ripottele päälle vielä rouhittua saksanpähkinää ja pikkujoulujen ihanin herkku on valmis!

Juustotarjottimen yllättäjät

Mitäpä jos juustojen kaverina tarjoaisit juustolautasella jotakin perinteistä ja jotakin yllättävää? Valio Koekeittiöllä testasimme ennakkoluulottomasti uusia makupareja Valion herkuttelujuustoille. Ohessa muutama pikkujoulun juustolautasille sopiva yllätys AURA taateleiden rinnalle.

Kandeeratut veriappelsiinit & Valio Mustaleima™

Pese veriappelsiinit hyvin kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa viipaleiksi. Laita vieri viereen leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle hiukan hunajaa tai vaaleaa siirappia. Kuivaa uunissa n. 100 asteessa yön yli.

Marsipaani & aromikas Valio Salaneuvos® Vanhempi

Marsipaani ja marsipaani-suklaamakeiset ovat alkaneet löytävää Suomessakin jo joulunnajan herkuttelutarjoiluihin. Makea mantelimassaa ja marsipaania kannattaakin kokeilla myös tämän maukkaan gouda-juuston kanssa. Ne muodostavat taivaallisen makuparin. Makeus tasapainottaa sopivasti juuston suolaisuutta.

Trendikäs lakritsi & Valio AURA®

Voimakasaromisen ja vahvan sinihomejuuston kaveriksi yllättävän ihana maku on trendikäs lakritsi - mitä tuoreempi ja pehmeämpi laku on, sitä paremmalta se maistuu sinihomejuuston rinnalla. Myös herkullinen lakritsikastike sopii tämän juustona kanssa. Valitsemalla pidempään kypsyneen Gold-version, on sinihomejuuston maku vieläkin intensiivisempi.

Pikkujouluterveisin, 

Ilona ja Mari

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi